Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Turizm sektöründe, çalışacağız, çalıştıracağız, yöneteceğiz.

Misyon: Turizme, mesleğini seven nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULA ÖZEL BİR SERVİS HİZMETİ YOKTUR ANCAK ANA YOL KAVŞAĞINDA OLMASI SEBEBİYLE ULAŞIMINDA HERHANGİ BİR ZORLUK YAŞANMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİN UYGUN GÖRTÜĞÜ TÜM ETKİNLİKLERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: HER SENE PROJELER KAPSAMINDA YURTDIŞINA ÖĞRENCİ YOLLANMIŞTIR
Kontenjan Bilgileri: 2020-2021 eğitim öğretim yılında 9. sınıf kontenjanı 152 kişi olarak belirlenmiştir.
Diğer Hususlar: OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME ALANINDA ÇOK İYİ OLMASA DA LİSE MEZUN DÜZEYİNDE MEZUNUYETTEN SONRA GEREK OTELLERDE İŞ BULMA GEREKSE YURTDIŞINDA İŞ İMKANI SAĞLAMA HUSUSUNDA OLDUKÇA İLERİ DÜZEYDEDİR.SON OLARAK 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 4 ÖĞRENCİ ALANLARI İLE İLGİLİ FAKÜLTELERE YERLEŞMİŞTİR.

WEB - https://sokeaotml.meb.k12.tr

Adres - Fevzi Paşa Mahallesi Aydın caddesi No157 Söke/AYDIN

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL

Yerleşim Yeri - AYDIN CD NO:169 SÖKE AYDIN

Adres - Fevzi Paşa Mahallesi Aydın caddesi No157 Söke/AYDIN

Ulaşım AYDINDAN DİDİM İSTİKAMETİNE 50 KM MESAFEDEDİR.YOLÜSTÜ BİR KONUMDA OLAN OKULUMUZ AYDIN MİLAS DİDİM KARAYOLUNDA OLDUĞU İÇİN ULAŞIM HER TÜRLÜ ARAÇLA MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ AYDIN´A 50 KM OLUP SÖKE İLÇESİNDE NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİ KARŞISINDADIR.