"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" MESAJI

15.07.2021 304

T.C. 
SÖKE KAYMAKAMLIĞI

 KAYMAKAMIMIZ SAYIN SONER ZEYBEK'İN

"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" MESAJI

 

Şanlı tarihi boyunca birçok zorluğa göğüs germiş devletimiz,  15 Temmuz 2016 günü FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine maruz kalmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla aziz milletimiz sokaklara dökülerek günlerce demokrasi nöbetleri tutmuş, destansı bir mücadele ile darbecilere geçit vermeyerek Türkiye'nin geçilmez bir yer olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bağımsızlık ve özgürlüğünden asla vazgeçmeyen milletimiz, milli birlik ve beraberlik içinde 15 Temmuz günü üzerlerine sürülen tanklara korkusuzca vücutlarını siper ederek yeni bir zafere imza atmıştır. Halkımız 5 yıl önce olduğu gibi bundan sonrasında da ülkemizin istikbaline ve geleceğine gölge düşürmeye çalışan bölücü terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleden asla vazgeçmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, gazilerimize de Allah'tan sağlık diliyor, "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" nü en içten dileklerimle kutluyorum.

                                                                                Soner ZEYBEK

                                                                                    Kaymakam

15-07-202115-07-2021

Kaynak: SÖKE KAYMAKAMLIĞI